Välkommen till Trädgård, Café och Musteri
Nyckelbyvägen 22, Ekerö
Öppet:
maj - oktober: tisdag - söndag 11 - 17
tel. 08 - 560 200 60

 tisdag, juni 14, 2011

Vedic Art 2011

Om Vedic art, från min lärare:
Vedic Art lär inte ut hur man målar - Vedic Art är ett sätt att minnas hur man målar
”Och inte bara att minnas hur konst kan skapas. Från den allra första början, när vi hör talas om de Vediska principerna för konsten, så börjar vi minnas livets hela historia. Från var vi har kommit, och vart vi är på väg. Vedic Art innehåller en navigationskarta. Använd kompassen du har i din hjärna och finn vägen till fredens kammare i ditt eget hjärta. Sedan - när du doppar din pensel i ljus, rymd och bliss, så framträder evigheten. När du går in i din målning - in i den självrefererande dialogen - så kommer du att finna nyckeln till hur livet kan levas och hur en målning kan öppna dörrar både i himlen och på jorden. ”
November 1, 2004 Curt Källman Grundaren av Vedic Art
Om mig, till dig:
Mitt namn är Andréa Chagallo, jag är en kvinna i min bästa ålder brukar jag skriva i mitt CV. Vilket är förstås sant! The present is a present.
Drivkraften hos mig finns i att utforska det okända, både i livet och i konsten.
Jag finner en sådan glädje i mötet med den vita duken, ovetskapen om vad som ska komma, att följa med impulserna och vara i flödet. Färg och flöde, mums!
Som lärare känner jag likadant, att inspirera andra till skapande är för mig att utforska det okända, att vara öppen inför nya möten, ge impulser till nya vägar och ta emot feedback. Det är ett givande och tagande i samspel, i ständig förändring.
Vad kan vi mer skapa tillsammans?
I grunden har jag vanlig konstutbildning, det ger mig perspektiv och förmår mig att sannerligen se fördelarna med ett mer intuitivt förhållande till skapande. Sommaren 2009 var vi 120 personer som målade tillsammans på Öland, helt fantastiskt! Där gick jag lärarutbildningen och nu är jag full igång med egna kurser.

Så; lite frågor till dig.
Hur kreativ vill du vara?
Hur mycket färg och glädje vill du skapa? Både i konsten och i livet?
Vad ska till för att du ska välja att följa med på en inre resa och upptäck nya vägar? Vad mer är möjligt?
Om kursen, praktisk information:
Anmäl dig till mig direkt, så skickar jag ett personligt informationsbrev.
Anmälan: andrea.chagallo@gmail.com Mobil: 070-7881644
www.andreachagallo.com www.vedicart.se www.1000artsgalleri.com

onsdag, juni 01, 2011

Grimm i Växthuset.

Söndagen den 5:e juni
Framåt 16-tiden samlas vi i växthuset och lyssnar när "Sagostämmarna" spinner en väv av kända och okända Grimmsagor. Biljettpris 80:- / Familjepris 200:-