Välkommen till Trädgård, Café och Musteri
Nyckelbyvägen 22, Ekerö
Öppet:
maj - oktober: tisdag - söndag 11 - 17
Måndagar stängt! Midsommarafon stängt
tel. 08 - 560 200 60

onsdag, september 09, 2009

Ta ett kliv framåt till praktiska möjligheter

Rosenhill i samarbete med:
Studieförbundet Vuxenskolan Ekerö

Aldrig tidigare har det varit så tydligt som nu att vi behöver att leva annorlunda. Klimatförändring och ekonomisk oro understryker vad många har känt och tänkt länge. Det finns ett överflöd av information och tankar. Vad vi behöver är att ta ett kliv längre. Vi behöver förstå VAD vi kan göra.

Visst vore det skoj att tillsammans med andra börja att ta små steg mot praktiska lösningar som kan handla om allt från ekologi och energi till alternativ ekonomi?

Rosenhill inbjuder därför till en första sammankomst för att ta ett nästa steg. Möjliga näst nästa steg kan till exempel vara att arrangera föredrag om Lets (ett alternativt betalningssätt, Lets, Engelska Wikipedia) eller sätta igång ett projekt som bygger en moj som omvandlar avfall till gas som kan driva bilen.

Du är välkommen till Rosenhill Söndagen den 25 oktober kl. 17 för ett nästan improviserat möte där vi kan underöka möjliga vägar framåt.

Redan nu kan du mejla oss, emilia@rosenhill.nu, om du har en idé som du tror kan intressera andra och som vi kan skriva in som exempel på vår webbplats inför mötet.