Välkommen till Trädgård, Café och Musteri
Nyckelbyvägen 22, Ekerö
Öppet:
fram till och med den 4:e november 11-17
Måndagar stängt! Midsommarafon stängt
tel. 08 - 560 200 60

Övernattning

OBS - detta är gammal info. Gå till www.rosenhill.nu för ny


Ett besök på Rosenhill kan lätt förlängas med middag och övernattning. Upplev gryningsmagin, gå ner till sjön 900 bort för ett morgondopp, ät en god frukost och stanna en stund till...

Vi har två små stugor med 4 våningsbäddar vardera samt en med dubbelsäng, tillgängliga från någon gång i Maj till någon gång i September - beroende på utetemperaturen. Camping är också en möjlighet.
Du har stugan från kl 17 och checkar ut kl 16 nästa dag, så att du kan ta det hyggligt lugnt tills det är dags att åka. WC and dusch finns i ladan ca 100 m från stugorna.
I undantagsfall kan du boka i förväg, men i år vill vi hellre att bokning sker vid förälskelse i idén på plats, för den kommande natten/nätterna.

Priser:
Stuga 2- eller 4-bädds       500kr/natt
Trädhuset 2 pers               1000kr/natt
Lakan och handduk              50kr/pers
Frukost                                 60kr/pers o dag
Lunch eller/och middag         efter överenskommelse

De flesta av oss på Rosenhill kommer från andra länder och stannar från några veckor till några månader på gården. Vi samlas allihop till frukost och middag för att njuta av gott sällskap.

Frukost finns mellan 8:30 och 9:30. Middag serveras vid lite olika tider, under sommaren ofta så sent som 20:00. Priset beror på vad som lagats till men är alltid överkomligt. Om du vill äta middag med oss så meddela köket några timmar före.

Om vi inte har plats och du ändå vill bo över på Ekerö så kolla kommunens övernattningssida
T.ex. 
Rastaholme  ,  Kaggeholm  ,   Marielund  och  Asknäs    ligger hyggligt nära oss


Välkommen!
tel. 08 - 560 200 60
lars(@)rosenhill.nu