Välkommen till Trädgård, Café och Musteri
Nyckelbyvägen 22, Ekerö
Öppet:
fram till och med den 4:e november 11-17
Måndagar stängt! Midsommarafon stängt
tel. 08 - 560 200 60

onsdag, augusti 10, 2016

Arne Forsén o Karin Renberg - VISPOESI & JAZZ!

Onsdag 17 augusti kl 19.00

Pianisten Arne Forsén fick årets Kulturpris av Ekerö kommun och tillsammans med några kära musikaliska vänner framträder han på Rosenhills handelsträdgård i sommar. Den 17 augusti med en annan musikprofil på Mälaröarna – sångerskan och vispoeten Karin Renberg.

Karin Renberg & Arne Forsén
VISPOESI & JAZZ!

Karin Renbergs vispoesi är betraktelser av människan och livet och i musiken kanske det hörs ett sus av norrländska granar? Soloskivan "Farväl Tristess" gavs ut på det artistägda skivbolaget Diva som hon startade tillsammans med sex andra kvinnliga låtskrivare. Hon har medverkat som körsångerska och gitarrist på ett flertal plattor och turnéer med Stefan Sundström.
Arne Forsén är en musiker med sällsynt bredd i sitt register. Kanske mest känd som en särpräglad jazzmusiker, men spelar lika gärna vilda polskor och sköra visor, musik från Västafrika, de klassiska mästarna eller en fri och oförutsägbar improvisation.
Tillsammans framför de visor av Karin Renberg, men också musik av Freddie Wadling, Kerstin Lindgren och kanske något helt nykomponerat från gemensam penna!


Frivillig entréavgift
Rosenhill rekommenderar 100kr

kontakt:
Arne Forsén
070 662 88 71